Stel direct online uw vraag

Wij streven ernaar om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden

Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Meerjarenonderhoudsplan

Het is een noodzakelijkheid: onderhoud aan een rieten kap. Van de jaarlijkse anti mos- en algbehandeling, klein onderhoud tot een grondige renovatie, het zijn allemaal werkzaamheden die nodig zijn om ervoor te zorgen dat uw rieten kap zo lang mogelijk in een goede conditie blijft of weer komt. Die noodzaak erkent u en u wil het onderhoud goed geregeld zien. Maar ja, een jaar is zo weer voorbij en, eerlijk is eerlijk, u kan wel leukere dingen bedenken dan nadenken over rietonderhoud. Daarbij komt dat u, net als wij, een hekel heeft aan onverwachte uitgaven en spoedklussen komen nooit gelegen. 


Ons meerjarenonderhoudsplan geeft inzicht in de onderhoudsbehoefte van uw rieten kap in de komende jaren. Dat kan belangrijk zijn om de onderhoudswerkzaamheden aan uw rieten dak (of daken) in te kunnen plannen, de kosten beter te verdelen over verschillende eigenaren (bijvoorbeeld bij appartementen) of de begroting van het onderhoud aan het rietpakket beter inzichtelijk te krijgen hebben we RietGarant® het meerjarenonderhoudsplan ontwikkeld.


Hoe werkt het? Na een (vrijblijvende) inspectie van uw rieten dak (of daken) stellen we een inspectierapport op. Daarbij stellen we een onderhoudsschema (inclusief kostenraming) voor de verwachte levensduur van het dak op, zodat u een zeer betrouwbare indicatie heeft voor de werkzaamheden en investeringen die in de komende jaren nodig zijn.
Veel van onze klanten koppelen deze digitale link aan hun eigen software, waardoor iedere betrokkene inzichtelijk heeft wat de planning is.


Wilt u liever de werkzaamheden door uw eigen rietdekker uit laten voeren, maar wel gebruik maken van ons onderhoudsplan? Dan kan dat ook. Als uw rietdekker de kwaliteit levert die wij verlangen dan werken we graag samen om uw rieten dak de zorg te geven die het nodig heeft.


Wij zorgen dat het onderhoud gedaan wordt.
Gegarandeerd.

Daarom heten we RietGarant®

Dat zijn wij.

Mogen we het onderhoud aan uw rieten dak voor de komende jaren voor u op ons nemen?

Copyright © 2021, coöperatie RietGarant®️ UA

If this site is report here. spam or abuse, report here.

This site was built with GrooveFunnels.